Ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да

...
 
Ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да върви

 

„ Ще гледаме в профил и ще се надяваме българският футбол да върви. “ Това сподели изгубилият изборите за президент на БФС Димитър Бербатов.Той акцентира, че би трябвало да се даде време на новия началник на родния футбол Георги Иванов и добави, че ще следи в профил протичащото се в българския футбол.

„ Ние можем да вървим с високо вдигнати глави. Ние би трябвало да уважим избора. Бяхме вътре, наблюдавахме процесите. Когато се стигна до решаващия миг, клубовете избраха Георги Иванов. Поздравихме го. Пожелахме му триумф. Това е изборът на клубовете. Не видяхме нищо нередовно в Конгреса. Клубовете са създали точния избор за тях. Ще гледаме и ще забележим какво ще се случи “, сподели той.

„ Гонзо си разгласи Изпълкома. Каза се, че е оставено място от нашия екип. За да се случи нещо в Изпълкома, ти би трябвало болшинство. Не може един човек да е коректив. Въпросът е да взимаш решения. Хората, които си е предложил новия президент, това са. Ще се надявам в профил “, продължи той.

„ Това е волята на клубовете. Всеки си има лично мнение. Няма смисъл. Нека дадем време на новия президент, получил е доверието на клубовете. Подкрепям Стилиян по отношение на отдръпването му от българския футбол. Има задоволително неща, с които ще се занимавам. Невинаги има хепиенд в живота. Вървим с високо изправени глави “.

„ Винаги като изгубиш борба, е обикновено. Никога не е хубаво чувството. Ще вършим анализ. Клубовете най-после дефинираха техния претендент. Ако го погледнем от тази позиция, Георги Иванов може да се одобри, че няма да има смяна. Ще го разберем. Ние доста се трудихме, други не чак толкоз. Невинаги се получава по този начин, както човек си го показва. Другият човек толкоз безапелационен е бил, че е спечелил доверието на клубове. Не мисля, че направихме неточности “.

„ Искрено се надяваме смяната да е настъпила и да не се случи замяна. Нека се даде време на новия президент. Има си коректив – футболната общност. Най-голямата загуба е огромна дума, може би ще има отчаяние “, сподели Бербатов, когато бе запитан дали това е най-голямата загуба, която е имал.

„ Ние няма защо да съжаляваме. Където и да отидем, хората ще ни посрещат с усмивка. Опитахме се да тръгнем в друга посока чисто управнически. Дадохме всичко от себе си. Всеки си има живот. Опитахме, за жалост, клубовете не ни гласоподаваха доверие. Конгресът изморява всички. Седяхме от самото начало, с цел да забележим дали всичко върви както би трябвало. Ще забележим какво ще направи новия президент. Това е животът. Изморяват ни борбите, несъмнено. Изморява също обществеността и почитателите. Заради нашият екип се стигна до този Конгрес. Доведохме го до край, само че не до толкоз благополучен край. Позитивът е това, че показахме на всички вас по какъв начин желаеме да работим. Научихме доста неща. И неприятни, и хубави. Контактувахме с вас непрекъснато. Ние не изчезваме от земята, тук сме. Всеки си отива в неговата сфера. Всеки си поема по пътя си “.

„ Спокойствие е нужно след всичките кавги, които се случиха. Нормално е да дадем време на новия президент, с цел да забележим какво ще направи. Вие ще сте корективът. И Стилиян, и Марто си отиват. Ние ще гледаме в профил и ще се надяваме българският футбол да върви. Дали ще има мачове, ще си решат почитателите “.

„ Нямаме право да се оплакваме. Отплатил ни се е животът. Борихме се толкоз време, само че това е – падаш, побеждаваш, ставаш, продължаваш. Винаги сме подкрепяли националния тим. Да се надяваме да реализираме триумфи и на Европейско, и на Световно “, сподели Бербатов.

Източник: blitz

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР